Stokbrood met kruidencrème
3,75
Salade niçoise met tonijn
10,75
Paté van eendenlever
10,75
Meloen met Ardenner ham
11,75
Carpaccio van ossenhaas
12,75
Gerookte Noorse zalm
12,75
Hollandse garnalencocktail
13,75
Gerookte paling
14,75
Gebakken champignons met knoflook op toast
10,75
Slakken in knoflookboter
9,75
Gekookte mosselen in witte wijn en kruidencrème
13,75
Ouderwetse groentesoep van oma
5,75
Romige tomatensoep
5,75
Snert (Erwtensoep)
6,50
Franse uiensoep
6,75
Romige vissoep
7,75
Gebonden kreeftensoep
7,75
Gebakken of gegrilde forel
16,75
Gebakken of gegrilde zalmmoot
17,75
Scholfilet*
17,75
Twee sliptongen*
18,75
Zeetong* ± 500 gram
dagprijs
Kabeljauwfilet in mosterdsaus
18,75
Tongrolletjes gevuld met zalm in bieslooksaus
16,75
Acht gamba’s (ongepeld) met knoflook
22,75
*gebakken in roomboter
De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen;
gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)
Wienerschnitzel
16,25
Cordon bleu (varkensschnitzel gevuld met ham en kaas)
16,75
Kalfslever met spek en uien
18,75
Kogelbiefstuk ± 200 gram
18,75
Entrecote ± 250 gram
20,75
Prime rib ± 400 gram
27,75
Drie lamskoteletten
18,75
Varkenshaas met champignon-roomsaus
18,75
Sauzen (Pepersaus ~ knoflooksaus ~ stroganoffsaus ~ roquefortsaus )
2,75
De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen;
gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)
Saté van varkenshaas met pindasaus, frites en salade
18,50
‘Kip in ’t pannetje’ met frieten en salade
16,75
‘Oma’s suddervlees’ met aardappelpuree, groenten
en huisgemaakte appelmoes
18,50
Romig vispotje met aardappelpuree en groenten
18,50
Gebakken mosselen met frieten en salade
16,75
Klassiek gekookte mosselen met sausjes, stokbrood,
frieten en salade
22,75
Spareribs met sausjes, frieten en salade
18,75
Tournedos (± 225 gram) met frieten en salade
24,75
De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen;
gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)
Vanille-ijs met slagroom
4,75
Dame Blanche
5,75
Coupe ’t Zwaantje
7,25
Chocolademousse
6,25
Griesmeelpudding met warme bessensap en slagroom
4,75
Crème brûlée
6,25
Flensjes gevuld met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
7,75
Warm appelgebak met kaneelijs en slagroom
7,75
Huisgemaakte Bastogne cheesecake
met rood fruit en vanille-ijs
7,75