Skip to main content

(v) – vegetarisch

Heeft u een voedselallergie of bent u vegetariër, laat het ons weten!

 

***

Voorgerechten


KOUDE VOORGERECHTEN

Stokbrood met kruidencrème (v)          €3,75

Salade niçoise met tonijn          €9,75

Zalmsalade          €9,75

Paté van eendenlever          €9,75

Meloen met Ardenner ham          €9,75

Gerookte Noorse zalm          €11,75

Hollandse garnalencocktail          €11,75

Gerookte paling          €12,50

 

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken champignons met knoflook op toast (v)          €9,50

Slakken in knoflookboter          €8,75

Gekookte mosselen in witte wijn en kruidencrème          €10,75

 

SOEPEN

Ouderwetse groentesoep van oma (v)          €5,25

Romige tomatensoep (v)          €5,25

Snert          €5,75

Franse uiensoep          €5,75

Romige vissoep          €6,75

Gebonden kreeftensoep          €6,75


***

Vis


Gebakken of gegrilde forel          €14,50

Gebakken of gegrilde zalmforel          €15,50

Gebakken of gegrilde zalmmoot          €15,75

Scholfilet*          €15,75

Twee sliptongen*          €16,75

Zeetong* ± 500 gram          dagprijs

Tongrolletjes gevuld met zalm in bieslooksaus          €15,75

Acht gamba’s (ongepeld) met knoflook          €22,75

 

* gebakken in roomboter

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen; gestoomde groenten of een groene salade (twee keuzes)

 

***

Vlees


Varkensschnitzel          €14,75

Cordon bleu (varkensschnitzel gevuld met ham en kaas)          €15,75

Kalfslever met spek en uien          €16,75

Kogelbiefstuk ± 200 gram          €16,75

Entrecote ± 250 gram          €18,50

Prime rib ± 400 gram          €23,75

Drie lamskoteletten          €17,50

Varkenshaas met champignon-roomsaus          €17,50

Kalfsentrecote ±250 gram          €20,75

 

Sauzen: pepersaus ~ knoflooksaus ~ stroganoffsaus ~ roquefortsaus          €2,75

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen; gestoomde groenten of een groene salade (twee keuzes)

 

***

Specialiteiten


Saté van varkenshaas met pindasaus, frieten en salade          €16,50

‘Kip in ’t pannetje’ met frieten en salade          €14,50

‘Oma’s suddervlees’ met aardappelpuree, groenten en verse appelmoes          €16,50

‘Hutspot’, ‘andijvie-’, ‘boerenkool-’ of ‘zuurkoolstamppot’ met uitgebakken spek en rookworst of gehaktbal (seizoensgebonden)          €14,50

Gebakken mosselen met frieten en salade          €14,75

Klassiek gekookte mosselen met sausjes, frieten, salade en stokbrood          €19,75

Spareribs met sausjes, frieten en salade          €16,75

Tournedos (± 225 gram) met frieten en salade          €21,75

 

***

Desserts


Vanille-ijs met slagroom          €4,75

Dame Blanche (vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom)         €5,50

Poire Belle Helène          €5,75

Pêche Melba          €5,75

Coupe ’t Zwaantje (vanille-ijs met warme kersen en slagroom)           €6,50

Chocolademousse          €6,25

Griesmeelpudding met warme bessensap en slagroom          €4,75

Flensjes gevuld met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom          €6,75

Warm appelgebak met kaneelijs en slagroom          €6,75

 

***