Skip to main content

(v) – vegetarisch

Heeft u een voedselallergie of bent u vegetariër, laat het ons weten!

 

***

Voorgerechten


KOUDE VOORGERECHTEN

Stokbrood met kruidencrème (v)          €3,75

Salade niçoise met tonijn          €9,75

Paté van eendenlever          €10,25

Meloen met Ardenner ham          €10,25

Gerookte Noorse zalm          €11,75

Hollandse garnalencocktail          €12,25

Gerookte paling          €13,50

 

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken champignons met knoflook op toast (v)          €9,75

Slakken in knoflookboter          €9,50

Gekookte mosselen in witte wijn en kruidencrème          €11,75

 

SOEPEN

Ouderwetse groentesoep van oma (v)          €5,50

Romige tomatensoep (v)          €5,50

Snert          €6,25

Franse uiensoep          €6,25

Romige vissoep          €7,25

Gebonden kreeftensoep          €7,25


***

Vis


Gebakken of gegrilde forel          €15,25

Gebakken of gegrilde zalmmoot          €16,50

Scholfilet*          €15,75

Twee sliptongen*          €17,75

Zeetong* ± 500 gram          dagprijs

Kabeljauwfilet in mosterdsaus          €17,75

Tongrolletjes gevuld met zalm in bieslooksaus          €16,25

Acht gamba’s (ongepeld) met knoflook          €22,75

 

* gebakken in roomboter

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen; gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)

 

***

Vlees


Wienerschnitzel          €15,25

Cordon bleu (varkensschnitzel gevuld met ham en kaas)          €16,25

Kalfslever met spek en uien          €17,50

Kogelbiefstuk ± 200 gram          €16,75

Entrecote ± 250 gram          €18,75

Prime rib ± 400 gram          €24,50

Drie lamskoteletten          €17,75

Varkenshaas met champignon-roomsaus          €17,75

 

Sauzen: pepersaus ~ knoflooksaus ~ stroganoffsaus ~ roquefortsaus          €2,75

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen; gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)

 

***

Specialiteiten


Saté van varkenshaas met pindasaus, frieten en salade          €17,50

‘Kip in ’t pannetje’ met frieten en salade          €15,25

‘Oma’s suddervlees’ met aardappelpuree, groenten en huisgemaakte appelmoes          €17,75

Romig vispotje met aardappelpuree en groenten          €17,75

Gebakken mosselen met frieten en salade          €15,75

Klassiek gekookte mosselen met sausjes, stokbrood, frieten en salade         €20,75

Spareribs met sausjes, frieten en salade          €17,75

Tournedos (± 225 gram) met frieten en salade          €22,75

‘Hutspot’, ‘andijvie-’, ‘boerenkool-’ of ‘zuurkoolstamppot’ met uitgebakken spek en rookworst of gehaktbal (seizoensgebonden)          €15,75

 

***

Desserts


Vanille-ijs met slagroom          €4,75

Dame Blanche (vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom)         €5,50

Coupe ’t Zwaantje (vanille-ijs met warme kersen en slagroom)           €6,50

Chocolademousse          €6,25

Griesmeelpudding met warme bessensap en slagroom          €4,75

Crème brûlée          €5,75

Flensjes gevuld met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom          €6,75

Warm appelgebak met kaneelijs en slagroom          €7,25

Huisgemaakte Bastogne cheesecake met rood fruit en vanille-ijs          €7,25

 

***