Stokbrood met kruidencrème
4,50
Salade niçoise met tonijn
11,75
Paté van eendenlever
11,75
Meloen met Ardenner ham
12,75
Carpaccio van ossenhaas
13,75
Gerookte Noorse zalm
12,75
Hollandse garnalencocktail
14,75
Gerookte paling
15,75
Gebakken champignons met knoflook op toast
11,75
Slakken in knoflookboter
10,75
Gekookte mosselen in witte wijn en kruidencrème
15,75
Ouderwetse groentesoep van oma
6,75
Romige tomatensoep
6,75
Snert (Erwtensoep)
7,25
Franse uiensoep
7,25
Romige vissoep
8,75
Gebonden kreeftensoep
8,75
Gebakken of gegrilde forel
17,75
Gebakken of gegrilde zalmmoot
18,75
Scholfilet*
18,75
Twee sliptongen*
20,75
Zeetong* ± 500 gram
dagprijs
Kabeljauwfilet in mosterdsaus
20,75
Tongrolletjes gevuld met zalm in bieslooksaus
13,75
Acht gamba’s (ongepeld) met knoflook
24,75
*gebakken in roomboter
De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen;
gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)
Wienerschnitzel
17,25
Cordon bleu (varkensschnitzel gevuld met ham en kaas)
18,75
Kalfslever met spek en uien
20,75
Kogelbiefstuk ± 200 gram
20,75
Entrecote ± 250 gram
22,75
Prime rib ± 400 gram
29,75
Drie lamskoteletten
20,75
Varkenshaas met champignon-roomsaus
20,75
Sauzen (Pepersaus ~ knoflooksaus ~ stroganoffsaus ~ roquefortsaus )
3,00
De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen;
gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)
Saté van varkenshaas met pindasaus, frites en salade
20,50
‘Kip in ’t pannetje’ met frieten en salade
18,75
‘Oma’s suddervlees’ met aardappelpuree, groenten
en huisgemaakte appelmoes
19,74
Romig vispotje met aardappelpuree en groenten
19,75
Gebakken mosselen met frieten en salade
18,75
Klassiek gekookte mosselen met sausjes, stokbrood,
frieten en salade
24,75
Spareribs met sausjes, frieten en salade
20,75
Tournedos (± 225 gram) met frieten en salade
27,75
De hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of gebakken aardappelen;
gestoomde groenten of een gemengde salade (twee keuzes)
Vanille-ijs met slagroom
5,75
Dame Blanche
7,50
Coupe ’t Zwaantje
7,75
Chocolademousse
6,75
Griesmeelpudding met warme bessensap en slagroom
5,75
Crème brûlée
6,75
Flensjes gevuld met vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom
8,50
Warm appelgebak met kaneelijs en slagroom
8,75
Huisgemaakte Bastogne cheesecake
met rood fruit en vanille-ijs
8,50